15 Juni 2012
Uppsala Summercamp 2012

Den 5e till 8e Juli går Uppsala Summercamp av stapeln för andra året i rad på Fyrishov i Uppsala, föreningens stora breakläger för ungdomar. I fyra dagar kan Sveriges breakare träna tillsammans med några av världens bästa breakare:

*MENNO (Hustle Kids, Holland)
*HILL (Unik Breakers, Mexico)
*TIM (Vagabonds, Frankrike)
*NONO (Vagabonds, Frankrike)
*RAWDEE (EXG, Holland)
*WILD WILLY (Soul Mavericks/Riot Fam, Holland)
*FLYING BUDDAH (Top 9/MZK Crew, Ryssland)
*BGIRL ROXY (Soul Mavericks, U.K)
*DJ PANIC (EXG, Holland)

Förutom öppna träningar anordnas andra aktiviteter under dagarna som grillning, basketturnering, workshops med de inbjudna dansarna och ett 2 vs 2 battle. Lägret kostar 500 kr inklusive sovsal. Vill du få mer information eller anmäla dig, skicka iväg ett mail till paul.grounded@gmail.com!
15 mars 2012
Nya lokalavdelnigar

Devotes arbete sprider sig nu över hela Sverige. Bara i år har tre nya lokalavdelningar startats, De la Kings från Malmö, Skill Bill från Göteborg och SSA från Uppsala. Devote har nu totalt 13 lokalavdelningar spridda över hela landet.
21 januari 2012
Etableringsbidrag 2012

För tredje året har nu Devote beviljats etableringbidrag från Ungdomsstyrelsen! Vi kan därmed fortsätta med den viktiga och roliga uppgiften att sprida dans vidare till Sveriges ungdomar!
28 november 2011
Ring of Champions 2011

Nu i helgen rekommenderar vi er att ta er till Kulturhuset i Stockholm för att bevittna och delta i en helg fylld med dans! Under lördagen går Ring of Champions av stapeln i Hörsalen med flera välkända internationella breakare där du själv kan ställa upp i kvalet för en plats i kvällens battles!

Under söndagen kommer både hiphoptävlingen We´re Jamming och breakingeventet Nordic Flows att äga rum. Inträdet är 100 kr för båda dagarna, mer detaljerad information kan ni hitta under vår like-sida på facebook! Ses i helgen!
12 november 2011
Informationsträff för lokalavdelningar

Den 10e December organiserar föreningen en informationsträff i Uppsala för alla lokalavdelningar. De som är på gång eller intresserade av att starta upp en ny lokalavdelning är också välkomna att delta. Under mötet kommer vi gå igenom hur organisationen är uppbyggd och vilka möjligheter varje lokalavdelning har att påverka. Injudan har redan skickats ut till alla nuvarande lokalavdelningar, för mer information når ni oss på info@devotedance.se eller telefon 0737361707.
8 oktober 2011
Devote på Facebook!

Gilla oss på Facebook! Tryck på like-knappen uppe i högra hörnet och ta del av allt vi gör ännu snabbare!
4 oktober 2011
Ring of Champions 2

Den 3e December anordnar vi Ring of Champions för andra året i rad på Kulturhuset, Stockholm. Förra årets event blev riktigt lyckat och i år satsar vi på att göra det ännu bättre! Mer information kommer upp här inom kort.
30 september 2011
Skolföreställningen Existens

Devote samarbetar med ungdomsorganisationen Reacta i höstens skolföreställning Existens som kommer besöka gymnasieskolor runt om i Mälardalen. Föreställningen handlar om ämnet ångest och har premiär i mitten av Oktober. Under Oktober kommer följande skolor att besökas:
18/10 - Thunmanskolan i Knivsta
20/10 - Fjärdhundraskolan i Enköping
20/10 - Örsundsbroskolan i Enköping
25/10 - Borgarskolan i Gävle
25/10 - Fridegårdsgymnasiet i Bålsta
26/10 - Bolandsskolan i Uppsala
28/10 - Ross i Tensta
28/10 - Gransäterskolan i Bålsta
Fler skolor kommer att besökas senare under hösten. För att läsa mer, gå in på: Reacta och Devote presenterar Existens!
21 september 2011
Ny hemsida

Välkommen till Devote och vår nya hemsida! Här kommer du kunna ta del av det vi gör i föreningen och vilka evenemang som är på gång!
16 juni 2011
Uppsala Summercamp

Den 21a till 24e Juli går Uppsala Summercamp av stapeln på Fyrishov i Uppsala, föreningens första stora breakläger för ungdomar. I fyra dagar kan Sveriges breakare träna tillsammans med några av världens bästa breakare:

* Marcio - Frankrike/Portugal
* Nono - Frankrike
* Flying Buddha - Ryssland
* Lil John - USA
* Wing - Korea
* Dyzee - Kanada
* DJ Panic - Holland

Förutom öppna träningar anordnas andra aktiviteter under dagarna som grillning, basketturnering, workshops med de inbjudna dansarna och ett 2 vs 2 battle. Lägret kostar 500 kr inklusive sovsal. Vill du få mer information eller anmäla dig, skicka iväg ett mail till paul.grounded@gmail.com!